Rama selfie instagram, noua moda a petrecerilor

  Rama selfie instagram, noua moda a petrecerilor

  Rama facebook selfie 0

  In ultimul timp primim tot mai multe solicitari pentru  instagram rama selfie sau rama facebook selfie. Practic oamenii doresc sa transpuna din mediul online in lumea reala coperta unui profil social media. Fie ca vorbim de instagram cardboard sau de facebook, oamenii isi doresc un element inedit la evenimentul lor; fie ca vorbim de un eveniment privat( petrecere de majorat, nunta) sau de un party corporate.

  Rama foto instagram

  Este mai mult decat interesant  sa observam cum ne influenteaza social media viata de zi cu zi. Petrecem mult timp pe facebook, iar atunci cand nu stam pe facebook si mergem la un party ni se pare funny sa avem o rama de facebook supradimensionata – in marime naturala- care sa reproduca ca si design o pagina de facebook. Pozele pe care le vom realiza la party  le vom posta tot pe facebook sau instagram.

  Cum se realizeaza o rama reala de facebook sau instagram ?

  Prima etapa in productia unei rame foto pentru instagram unde ne vom putea “baga” capul in realitatea ramei este aceea de a stabili dimensiunile ramei. Noi am ralizat rame reale pentru facebook avand dimensiunea de 100cm x 120. A fost suficient de mare cat sa intre doi oameni in poza.

  Designul copertii reale

  Cum se numeste profiulul de facebook / instagram. Cine a dat like ? Noi am pune o vedeta sa ne dea like. Just4fun.

  Se realizeaza grafica, se prineaza.

  Ulterior se pregateste suportul rigid, se taie la dimensiuni. Se colanteaza fata-spate.

  Se livreaza clientului prin curier/ vine personal sa ridice

  2 Comments

  1. Herbei Alina spune:

   Buna ziua. Ma intereseaza daca puteti face asa ceva dar si fata verso…? Adica pe o parte cu facebook si pe cealalta parte cu 1000000000$ reward ceva de genu. Si daca faceti cat costa si cat dureaza. Astept raspunsul dumneavoastra cat puteti de repede. Multumesc anicipat. O zi frumoasa

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *