Portofoliu

Portofoliu Print & Grafica

In aceasta pagina am adunat proiectele realizate de noi de-a lungul timpului, atat proiecte de grafica cat si de print.

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est.


Cum realizam o macheta grafica eficient?

Cum realizam o macheta grafica eficient?

Realizarea unui proiect grafica eficient depinde in masura egala atat de capacitatea graficianului de a surprinde esenta mesajului pe care doreste sa il transmita clientul, insa si de abilitatea acestuia de a transmite ce isi doreste vis a vis de grafica. Este necesar sa raspundem la o serie de intrebari: Clientul are deja o idee clara asupra modului in care doreste sa arate macheta sa grafica ? Sau ii lasa libertatea graficianului de a veni cu idei, culori, aranjarea im pagina. Cum se fac modificarile ? Cate modificari sunt incluse in costul graficii

Proiecte Print

Proiecte Print

Pentru proiectele de print avem nevoie de realizarea corecta a graficii, astfel incat sa fim siguri ca rezultatele vor fi la cel mai nalt nivel.

Proiecte Speciale

Proiecte Speciale

Echipa de la UZINA PRINT CREATIV a realizat de-a lungul timpului o serie de proiecte speciale; de la design de locatie pana la rame de facebook sau instagram.
Call Now Button